Spoznajmo slovenske kvačkarice

Kvačkaruša

Pozdravljeni!

V tej objavi boste lahko našli in pobližje spoznali slovenske kvačkarice, ki prodajajo svoje izdelke, pišejo sheme ali pa blog, snemajo videe za YouTube, … Namen te rubrike je, da razširimo poznanstva v slovenski kvačkarski skupnosti in ostalim kvačkaricam oz. nekvačkaricam in nekvačkarjem ponudimo enostaven pregled čudovitih ustvarjalk, pri katerih lahko najdejo kaj zase :)!

Kvačkanine
Kvačkanine je slovenska znamka kvačkanih izdelkov. Pod imenom Kvačkanine se skrivajo male torbice – toaletke, majhne košarice in večje kvačkane košare.
Preberi več
Teamigurumi
Za imenom Teamigurumi stoji simpatična 23-letna Tea, ki je v kvačkanju živalic in igračk našla svoj hobi. Izdelke kvačka po naročilu strank, željam katerim se v celoti posveti. Izdeluje tudi bombažne vrečke za v trgovino, kape, trakce, poleg tega pa tudi plete!
Preberi več
Woolly igračke s kvačke
ustvarja Tjaša, ki najraje kvačka igračke za otroke. Tjaša je skvačkala že skoraj celo abecedo živali, med drugim pa rada naredi tudi kakšno kapo. Ker ima prijavljeno osebno dopolnilo delo sprejema naročila, na njeni FB strani pa lahko najdete tudi brezplačen vzorček za čebelico!
Preberi več
Pletenčki
Pletenčki so pravzaprav kvačkani izdelki, ki nastajajo pod spretnimi prsti 28-letne Maše iz Prekmurja. Ribice, copatki in priponke za dudice za naše najmlajše so najpogostejši izdelki Mašine znamke, pogosto v setu in ustvarjeni glede na barvne želje strank.
Preberi več
AnmaR
AnmaR so kvačkane igračke (izdelane tudi po naročilu), nakit, vzorčki, dobrodelni projekt in še marsikaj drugega. V ospredju znamke so Mufiji, ki so nastali v spomin malemu Lukcu ter Cartki, čudoviti terapevtski pripomočki za otroke.
Preberi več

 

* Če prodajaš svoje kvačkane izdelke ali sheme, če imaš svoj kvačkarski blog ali YouTube in če želiš biti vključena na seznam, me lahko kontaktiraš na Facebooku ali pa Instagramu, kjer me najdeš pod imenom Kvačkaruša. Če morda poznaš osebo, ki bi lahko bila vključena na ta seznam pa mi lahko pošlješ njen kontakt/ime 😊

** Sčasoma bom seznam odprla tudi za kvačkarice, ki izdelkov ne prodajajo.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prejšnja objava

Spoznajmo slovenske kvačkarice: Kvačkanine

Naslednja objava

Spoznajmo slovenske kvačkarice: Teamigurumi