Navodila za uporabo zemljevida

Kvačkaruša

Tukaj lahko najdete nekaj kratkih navodil, ki vam bodo olajšala uporabo zemljevida. Če imate še kakšno vprašanje ga lahko zapišete pod komentarje ali pa mi ga pošljete na kvackarusa@gmail.com

Ko odpremo objavo, se nam zemljevid prikaže takole! Z rdečo je obkrožena številka, ki nam pove, koliko trgovin je trenutno vnesenih v sistem (v tem primeru jih je 33).

V okence vnesemo želeni iskalni niz in pritisnemo na ikono z lupo ali tipko “enter” na tipkovnici. Prikazale se nam bodo vse trgovine, ki spadajo pod naš kraj. V spodnjem primeru lahko vidimo, da so v Kranju na voljo tri trgovine.

Če vnesemo kraj, ki trenutno še nima (vnesene) trgovine, se zemljevid ne bo spremenil. Število trgovin ostane enako kot na začetku (torej 33).

Recimo, da smo si v Kranju izbrali Liupko. Kliknemo na okence, označeno z rdečo zvezdo, da se nam prikaže drugo okence, ki ima še povezavo do spletne strani (če jo trgovina ima).

V prostorček “Od:” vnesemo svojo lokacijo oz. jo izberemo med predlogi, ki nam jih prikaže Google in kliknemo “prikaži pot”.

Končano 🙂

 

 Pomembno! 

Na moj e-poštni naslov kvackarusa@gmail.com mi lahko sporočite:

  • če kakšne trgovine, ki jo poznate  ni na zemljevidu/seznamu  ali pa
  • če opazite  napako v podanih informacijah,  npr. lokacija, delovni čas, itn.

Se slišimo!

Kvačkaruša ✨


Kontakt [KLIK na podčrtano besedilo]:

e-poštni naslov: kvackarusa@gmail.com

Facebook stran: Kvačkaruša

Facebook skupina: Blog Kvačkaruša

Instagram: Kvackarusa

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prejšnja objava

Zemljevid slovenskih trgovin

Naslednja objava

Kvačkan obesek za ključe - morska kepica