Obrazec za naročila

Kvačkaruša30/04/2020

Živijo!

Ko sem še sprejemala “custom” naročila za kvačkanje sem si oblikovala prav poseben obrazec, za katerega sem upala, da mi bo pomagal pri tem, da bom postala bolj učinkovita in organizirana, a na koncu ga nisem uspela preizkusiti, ker sem se odločila, da naročil ne bom več sprejemala🤦‍♀️ …

Obrazec sem potem poslala Katji (Kvačkanine) in z njenimi povratnimi informacijami sem ga izpopolnila in zdaj ga lahko dobite tudi vi 🤗!

Pridobite ga lahko tako, da se naročite na moje spletne novičke. To lahko storite na dva načina:

1. Izpolnite pop-up obrazec, ki se vam je pojavil desno spodaj (ta način je najhitrejši), ali pa

2. Izpolnite obrazec, ki ga najdete na desni strani spletne strani, pod Kategorijami (ta način ima več korakov, najprej morate na mailu potrditi naročnino in šele potem dobite mail z obljubljeno dadoteko – ne vem kako naj to popravim, da bi bilo hitreje).

Če ne dobite maila preverite, če vam ga je poslalo v drugo mapo (npr. promocije, spam). Mail z obrazcem za naročila bo prišel, vendar se zna zgoditi, da boste nanj morali nekoliko počakati (tudi do 5 min)!

Če ste že naročeni na moje novičke in bi radi prejeli obrazec, ali pa obrazca po 5 minutah vseeno niste prejeli mi pišite na ursa@kvackarusa.si in bomo zrihtali!

Komentarji (2)

 • Marjeta Švigelj

  30/04/2020 at 4:58 pop

  Čudoviti izdelki

  1. Kvačkaruša

   01/05/2020 at 3:45 pop

   Hvala :)!

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prejšnja objava

Spoznajmo slovenske kvačkarice: Teamigurumi

Naslednja objava

Spoznajmo slovenske kvačkarice: Woolly igračke s kvačke